Bender's dictionary of nutrition and food technology / David A Bender

This classic book provides succinct, authoritative definitions of over 6100 terms in nutrition and food technology, nutrient composition data for 340 foods and an appendix with nutrient intake and other useful data.

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Bender, David A
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: CRC Press ; Cambridge, England : Woodhead Pub,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/23786_bendersdictionaryofnutritionandfoodtechnology_kthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=23786
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!