Cooking the Vietnamese way : revised and expanded to include new low-fat and vegetarian recipes / Chi Nguyen; Judy Monroe Peterson
An introduction to the cooking of Vietnam featuring such recipes as spring rolls, sweet and sour soup, and Vietnamese fried rice. Also includes information about the land, history, and holidays of this south-east Asian country.
Lưu vào:
Tác giả chính: | , |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Lerner Publications Co.,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24141_cookingthevietnamesewaythumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=24141 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|