Cooking the Vietnamese way : revised and expanded to include new low-fat and vegetarian recipes / Chi Nguyen; Judy Monroe Peterson

An introduction to the cooking of Vietnam featuring such recipes as spring rolls, sweet and sour soup, and Vietnamese fried rice. Also includes information about the land, history, and holidays of this south-east Asian country.

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Nguyen, Chi, Peterson, Judy Monroe
Đồng tác giả: Peterson, Judy Monroe 
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: Lerner Publications Co.,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24141_cookingthevietnamesewaythumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=24141
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!