Cooking the Thai way : culturally authentic foods, including low-fat and vegetarian recipes / Supenn Harrison; Judy Monroe Peterson
An introduction to the cooking of Thailand including such recipes as lemon chicken soup, satay, and Thai spring rolls. Also includes information on the history, geography, customs, and people of Thailand.
Lưu vào:
Tác giả chính: | , |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Lerner Publications Co.,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24218_cookingthethaiway_kthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=24218 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|