Cooking the Thai way : culturally authentic foods, including low-fat and vegetarian recipes / Supenn Harrison; Judy Monroe Peterson
An introduction to the cooking of Thailand including such recipes as lemon chicken soup, satay, and Thai spring rolls. Also includes information on the history, geography, customs, and people of Thailand.
Lưu vào:
Tác giả chính: | Harrison, Supenn, Peterson, Judy Monroe |
---|---|
Đồng tác giả: | Peterson, Judy Monroe |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Lerner Publications Co.,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24218_cookingthethaiway_kthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=24218 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Cooking the Vietnamese way [electronic resource] : revised and expanded to include new low-fat and vegetarian recipes / Chi Nguyen and Judy Monroe.
Thông tin tác giả:: Nguyen, Chi., và những người khác -
Cooking the Vietnamese way : revised and expanded to include new low-fat and vegetarian recipes / Chi Nguyen; Judy Monroe Peterson
Thông tin tác giả:: Nguyen, Chi, và những người khác -
Cooking the Thai way [electronic resource] : revised and expanded to include new low-fat and vegetarian recipes / Supenn Harrison & Judy Monroe.
Thông tin tác giả:: Harrison, Supenn., và những người khác -
Cooking the Chinese way :revised and expanded to include new low-fat and vegetarian recipes /Okwha Chung; Judy Monroe Peterson
Thông tin tác giả:: Yu, Ling (Lorraine Ling) -
Cooking the Hungarian way : culturally authentic foods, including low-fat and vegetarian recipes / Magdolna Hargittai
Thông tin tác giả:: Hargittai, Magdolna