Cooking the Cuban way : culturally authentic foods, including low-fat and vegetarian recipes / Alison Behnke; Victor Manuel Valens

An introduction to Cuban cooking featuring traditional recipes for yucca with garlic sauce, creole chicken, mango and papaya milkshake. Also includes information on the history, geography, customs, and people of this Caribbean island nation.

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Behnke, Alison, Valens, Victor Manuel
Đồng tác giả: Valens, Victor Manuel 
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: Lerner Publications Co.,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24188_cookingthecubanway_kthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=24188
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!