Cooking the Mediterranean way : culturally authentic foods, including low-fat and vegetarian recipes / Alison Behnke; Anna Christoforides; Lazaros Christoforides
An introduction to Mediterranean cooking, featuring traditional recipes for meatballs, salads, stews, desserts, holiday food, and more. Also includes information on the history, geography, customs, and people of this region.
Lưu vào:
Tác giả chính: | , , |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Lerner Publications Co.,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24199_cookingthemediterraneanway_kthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=24199 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|