License to grill / Chris Schlesinger, John Willoughby
This is grilling designed for the novice or pro, the duffer or dedicated man, woman, or child. In addition to covering the basics, Chris and Doc add several new, lighter dimensions to their grilling canon, with more grilled vegetables, more seafood, more pasta, and more surprisingly grillable fruit....
Lưu vào:
Tác giả chính: | Schlesinger, Chris, Willoughby, JohnAuthor |
---|---|
Đồng tác giả: | Willoughby, John Author |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
W. Morrow,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24246_licensetogrill_kthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=24246 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
The thrill of the grill : techniques, recipes & down-home barbecue / Chris Schlesinger ; John Willoughby
Thông tin tác giả:: Schlesinger, Chris, và những người khác -
Grilling & barbecuing,food and fire in regional American cooking,Grilling and barbecuing
Thông tin tác giả:: Kelly, Denis -
The Asian barbecue book : from teriyaki to tandoori : 125 tantalizing recipes for your grill / Alex Skaria ; Photographer by Alberto Cassio
Thông tin tác giả:: Skaria, Alex, và những người khác -
Grilling vegan style : 125 fired-up recipes to turn every bite into a backyard BBQ / John Schlimm
Thông tin tác giả:: Schlimm, John, và những người khác -
The Japanese grill : from classic yakitori to steak, seafood, and vegetables / Tadashi Ono, Harris Salat
Thông tin tác giả:: Ono, Tadashi, và những người khác