Principles of food chemistry / John M DeMan ...[et al]

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes. Chapters on color, flavor and texture help the student understand key factors in the visual and organoleptic asp...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: DeMan, John M., 1925-2010, Hurst, W. Jeffrey 1948-, Finley, John W., 1942-, Lee, Chang Y., 1935-
Đồng tác giả: DeMan, John M., 1925-2010 
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: Springer,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30199_principlesoffoodthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30199
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!