Food biochemistry and food processing / Benjamin K Simpson ...[et al]

Simpson (food science and agricultural chemistry, McGill U., Canada) brings together academics and industry professionals working in food biochemistry, processing, and safety around the world for this 45-chapter textbook aimed at food scientists, researchers and technologists in the food industry, a...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Nollet, Leo M. L. editor, Simpson, Benjamin K.editor, Fidel Toldrá (Editor), editor, Benjakul, Soottawateditor, Hui, Y. H.editor, Paliyath, Gopinadhaneditor
Đồng tác giả: Nollet, Leo M. L.  editor
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: Wiley-Blackwell,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/30213_foodbiochemistry_2nd_k_001thumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30213
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!