Cereal grains : properties, processing, and nutritional attributes / Sergio R Othón Serna Saldívar

Focusing on postharvest management and the wide array of industrial processes used to manufacture foods, this book provides information about the physicochemical and nutritional properties of cereals and their products. It covers the chemical and physical grain properties of various types of cereals...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Serna Saldívar, Sergio R. Othón
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: CRC Press/Taylor & Francis,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30867_cerealgrainsthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30867
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!

Tài liệu tương tự