Cereal grains : properties, processing, and nutritional attributes / Sergio R Othón Serna Saldívar
Focusing on postharvest management and the wide array of industrial processes used to manufacture foods, this book provides information about the physicochemical and nutritional properties of cereals and their products. It covers the chemical and physical grain properties of various types of cereals...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Serna Saldívar, Sergio R. Othón |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
CRC Press/Taylor & Francis,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30867_cerealgrainsthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30867 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Principles of cereal science and technology / Jan A. Delcour, R. Carl Hoseney
Thông tin tác giả:: Delcour, Jan A., và những người khác -
A color handbook of diseases of small grain cereal crops /Timothy D. Murray, David W. Parry, Nigel D. Cattlin.
Thông tin tác giả:: Murray, Timothy D., và những người khác -
Cereals processing technology /Gavin Owens
Thông tin tác giả:: Owens, Gavin -
Curriculum of human nutrition & dietetics / Zulfiqar Ali
Thông tin tác giả:: Ali, Zulfiqar -
Unravelling densification during sintering by multiscale modelling of grain motion
Thông tin tác giả:: Seiz, Marco, và những người khác
Thông tin xuất bản: (2023)