Tea and tea products : chemistry and health-promoting properties / Chi-Tang Ho ...[et al]

This text provides extensive coverage of the chemistry, biology, & health promoting properties of most varieties including black, green, & oolong. It presents comprehensive perspectives on tea components that delve into taste components, flavour chemistry & stability, as well as the mole...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Shahidi, Fereidoon, 1951-edited by, Ho, Chi-Tang, 1944-edited by, Lin, Jen-Kunedited by
Đồng tác giả: Shahidi, Fereidoon, 1951- edited by
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: CRC Press,
Chủ đề:
Tea
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30897_teaandteathumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30897
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!