Tea and tea products : chemistry and health-promoting properties / Chi-Tang Ho ...[et al]
This text provides extensive coverage of the chemistry, biology, & health promoting properties of most varieties including black, green, & oolong. It presents comprehensive perspectives on tea components that delve into taste components, flavour chemistry & stability, as well as the mole...
Lưu vào:
Tác giả chính: | , , |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
CRC Press,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30897_teaandteathumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30897 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tóm tắt: | This text provides extensive coverage of the chemistry, biology, & health promoting properties of most varieties including black, green, & oolong. It presents comprehensive perspectives on tea components that delve into taste components, flavour chemistry & stability, as well as the molecular biology of polyphenols. |
---|