Comparison of the performance of 22 models describing soil water retention curves from saturation to oven dryness
The relationship between model performance and complexity showed that traditional models with residual water content performed worse than segmental models from saturation to oven dryness, and the segmental models performed worse with an increase in the segment number. In general, models with more pa...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Du, C. |
---|---|
Định dạng: | BB |
Ngôn ngữ: | English |
Thông tin xuất bản: |
2020
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/10031 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
A Simple and Improved Model for Describing Soil Hydraulic Properties from Saturation to Oven Dryness
Thông tin tác giả:: Liao, K.
Thông tin xuất bản: (2020) -
Analytical expressions for noncapillary soil water retention based on popular capillary retention models
Thông tin tác giả:: Streck, T.
Thông tin xuất bản: (2021) -
Predicting the Campbell Soil Water Retention Function: Comparing Visible–Near‐Infrared Spectroscopy with Classical Pedotransfer Function
Thông tin tác giả:: Pittaki-Chrysodonta, Z.
Thông tin xuất bản: (2020) -
Soil Water Dynamics of Shallow Water Table Soils Cultivated With Potato Crop
Thông tin tác giả:: da Silva, A.L.B.R.
Thông tin xuất bản: (2020) -
Comparing Visible–Near‐Infrared Spectroscopy and a Pedotransfer Function for Predicting the Dry Region of the Soil‐Water Retention Curve
Thông tin tác giả:: Pittaki-Chrysodonta, Z.
Thông tin xuất bản: (2020)