Gluten-free biscuits produced from new drought tolerant corn hybrids: processing and evaluation
Protein, fat, crude fiber, and ash contents of corn hybrids differed significantly, while there were no significant differences between carbohydrate contents. NCF showed lower peak viscosity, trough value, breakdown, and final and setback viscosities as compared to raw Single Cross Giza (SC 10) flou...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Hussein, Ahmed M. |
---|---|
Đồng tác giả: | Yaseen, Attia A. |
Định dạng: | BB |
Ngôn ngữ: | English |
Thông tin xuất bản: |
2021
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/11150 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Gluten-free cooking for dummies / by Danna Korn and Connie Sarros.
Thông tin tác giả:: Korn, Danna., và những người khác -
Nutritional properties of wheat flour supplemented with modified tacca (Tacca involucrata) flour for production of healthy biscuits
Thông tin tác giả:: Ojewumi, Emmanuel Omotayo
Thông tin xuất bản: (2023) -
Let's eat out around the world gluten free and allergy free : eat safely in any restaurant at home or abroad / Kim Koeller; Robert La France
Thông tin tác giả:: Koeller, Kim, và những người khác -
Gluten-free cooking / Betty Crocker
Thông tin tác giả:: Betty Crocker -
The complete idiot's guide to gluten-free cooking / Jean Duane
Thông tin tác giả:: Duane, Jean