Antioxidant potential and antibacterial activities of Allium cepa (onion) and Allium sativum (garlic) against the multidrug resistance bacteria
The total phenolic contents of A. cepa and A. Sativum are represented in Figs. 1 and 2 and Table 1. The phenolic contents of A. cepa (onions) and A. sativum (garlic) are interpreted in Table 1 for both the aqueous extract and ethanol extracts. The highest phenolic content was observed in the A. cepa...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Oyawoye, O. M. |
---|---|
Đồng tác giả: | Olotu, T. M. |
Định dạng: | BB |
Ngôn ngữ: | en_US |
Thông tin xuất bản: |
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12811 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Taste characteristics, volatile components, sensory properties, and antioxidant activity of fresh onion (Allium cepa L.) leaves
Thông tin tác giả:: Yuasa, Masahiro
Thông tin xuất bản: (2023) -
Response and productivity of Garlic (Allium Sativum L.) by different levels of potassium fertilizer in farm soils
Thông tin tác giả:: Jiku, Md. Abu Sayem
Thông tin xuất bản: (2021) -
Onions and Other Vegetable
Alliums, (2nd Edition)
Thông tin tác giả:: Brewster, James L
Thông tin xuất bản: (2014) -
Nghiên cứu khả năng tái sinh cây tỏi Lý Sơn (Allium sativum L.) từ phôi vô tính
Thông tin tác giả:: Hồ, Chung Anh Quý
Thông tin xuất bản: (2020) -
Nghiên cứu đa dạng kiểu nhân ở tỏi cô đơn (Allium sativum) trên đảo Lý Sơn, tỉnh Quảng Ngãi.
Thông tin tác giả:: Bùi, Thị Minh Hòa
Thông tin xuất bản: (2014)