Nutritional properties of wheat flour supplemented with modified tacca (Tacca involucrata) flour for production of healthy biscuits

Proximate composition (g/100 g) of modified Tacca flour The proximate composition of the native and modified tacca flour is presented in Table 1. The moisture content of all the samples ranged from 7.34 to 10.14%; total ash from 1.19 to 2.59%; crude protein from 5.56 to 14.08%; crude fibre from 1.2...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Ojewumi, Emmanuel Omotayo
Đồng tác giả: Omoba, Olufunmilayo Sade
Định dạng: BB
Ngôn ngữ:en_US
Thông tin xuất bản: 2023
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12837
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
Mô tả
Tóm tắt:Proximate composition (g/100 g) of modified Tacca flour The proximate composition of the native and modified tacca flour is presented in Table 1. The moisture content of all the samples ranged from 7.34 to 10.14%; total ash from 1.19 to 2.59%; crude protein from 5.56 to 14.08%; crude fibre from 1.23 to 2.91%; and carbohydrate content from 68.86 to 82.10%. The energy values ranged from 347.69 to 381.06 kcal/ 100 g.