Nutritional properties of wheat flour supplemented with modified tacca (Tacca involucrata) flour for production of healthy biscuits
Proximate composition (g/100 g) of modified Tacca flour The proximate composition of the native and modified tacca flour is presented in Table 1. The moisture content of all the samples ranged from 7.34 to 10.14%; total ash from 1.19 to 2.59%; crude protein from 5.56 to 14.08%; crude fibre from 1.2...
Lưu vào:
Tác giả chính: | |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | BB |
Ngôn ngữ: | en_US |
Thông tin xuất bản: |
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12837 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tóm tắt: | Proximate composition (g/100 g) of modified Tacca flour
The proximate composition of the native and modified tacca flour is presented in Table 1. The moisture content of all the samples ranged from 7.34 to 10.14%; total ash from 1.19 to 2.59%; crude protein from 5.56 to 14.08%; crude fibre from 1.23 to 2.91%; and carbohydrate content from 68.86 to 82.10%. The energy values ranged from 347.69 to 381.06 kcal/ 100 g. |
---|