Risky foods, safer choices : avoiding food poisoning / Peter Cerexhe, John Ashton
Risky Foods, Safer Choices confirms what many people may have suspected - the incidence of food poisoning is on the rise. Triggering such public suspicions has been an ongoing procession of horror incidents involving such foods as salami, oysters, pork rolls, fruit salad and even orange juice that h...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Cerexhe, Peter, Ashton, JohnAuthor |
---|---|
Đồng tác giả: | Ashton, John Author |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
University of New South Wales Press,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/300 khoahocxahoi/anhbiasach/22311_riskyfoodssaferchoices_kthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=22311 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Food poisoning : outbreaks, bacterial sources and adverse health effects
Thông tin tác giả:: Paresh C. Ray
Thông tin xuất bản: (2022) -
Food safety : contaminants and toxins / edited by J.P.F. D'Mello.
Thông tin tác giả:: D'Mello, J. P. Felix. -
Food toxicology : Current advances and future challenges / Ashish Sachan, Suzanne Hendrich
Thông tin tác giả:: Sachan, Ashish, và những người khác -
The 1992 Australian market basket survey :a total diet survey of pesticides and contaminants /Fay Stenhouse; National Food Authority (Australia)
Thông tin tác giả:: Stenhouse, Fay -
The food safety hazard guidebook / Richard Lawley; Laurie Curtis; Judy Davis
Thông tin tác giả:: Lawley, Richard, và những người khác