Drying and roasting of cocoa and coffee / Ching Lik Hii; Flávio Meira Borém
"The drying and roasting of cocoa and coffee beans play critical roles in governing the formation of flavor precursors in the early stage and also development of flavor and aroma in the later stage during processing. Hence, qualities of the finished chocolates and coffee powder products are aff...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Borém, Flávio Meiraedited by, Hii, Ching Likedited by |
---|---|
Đồng tác giả: | Borém, Flávio Meira edited by |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
CRC Press,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/300 khoahocxahoi/anhbiasach/30899_dryingandroastingthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30899 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Performance and health implication of feeding Fungi treated cocoa pod husk meal on broiler
Thông tin tác giả:: Akanbi, O.M.
Thông tin xuất bản: (2021) -
Nutritional potentials and in vitro estimation of composite cocoa pod husk-based diets for ruminants
Thông tin tác giả:: Omotoso, Oluwatosin Bode
Thông tin xuất bản: (2021) -
Điều tra và xác định bệnh trên cây ca cao (Thebroma cacao) tại tỉnh Bến Tre
Thông tin tác giả:: Lê, Hoàng Nghi -
Effects of fermentation and drying durations on the quality of cocoa (Theobroma cacao L.) beans during the rainy season in the Juaboso District of the Western-North Region, Ghana
Thông tin tác giả:: Ackah, Emmanuel
Thông tin xuất bản: (2023) -
Coffee Wilt Disease
Thông tin tác giả:: Flood, Julie
Thông tin xuất bản: (2014)