Drying and roasting of cocoa and coffee / Ching Lik Hii; Flávio Meira Borém

"The drying and roasting of cocoa and coffee beans play critical roles in governing the formation of flavor precursors in the early stage and also development of flavor and aroma in the later stage during processing. Hence, qualities of the finished chocolates and coffee powder products are aff...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Borém, Flávio Meiraedited by, Hii, Ching Likedited by
Đồng tác giả: Borém, Flávio Meira edited by
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: CRC Press,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/300 khoahocxahoi/anhbiasach/30899_dryingandroastingthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30899
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!

Tài liệu tương tự