The restaurant : from concept to operation / John R Walker

"The Restaurant: From Concept to Operation, 9th Edition takes the reader from the initial idea to the grand opening. It features comprehensive, applications-based coverage of all aspects of developing, opening, and running a restaurant. This includes topics such as staffing, legal and regulator...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Walker, John R.1944-
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: John Wiley & Sons, Inc.,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/37992_therestaurantthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=37992
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!