The restaurant : from concept to operation / John R Walker
"The Restaurant: From Concept to Operation, 9th Edition takes the reader from the initial idea to the grand opening. It features comprehensive, applications-based coverage of all aspects of developing, opening, and running a restaurant. This includes topics such as staffing, legal and regulator...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Walker, John R.1944- |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
John Wiley & Sons, Inc.,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/37992_therestaurantthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=37992 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
The Restaurant : From Concept to Operation / John R. Walker
Thông tin tác giả:: Walker, John R.1944-, và những người khác -
The Restaurant : From Concept to Operation / John R. Walker
Thông tin tác giả:: Walker, John R. 1944- -
The restaurant : from concept to operation / by John R. Walker.
Thông tin tác giả:: Walker, John R.,1944- -
The restaurant : from concept to operation / John R. Walker,
Thông tin tác giả:: Walker, John R. -
The restaurant : from concept to operation / by John Walker.
Thông tin tác giả:: Walker, John R.,1944-