Physicochemical and microbiological evaluation of antioxidant-rich traditional black carrot beverage: Kanji
The physicochemical parameters observed in the fermented Kanji beverage were pH 3.47, total soluble solids 3°B, lactic acid 0.99%, total sugars 36.32 mg/mL, total reducing sugars 27.16 mg/mL, flavonoids 38.14 mg/mL, phenols 40.8 mg/mL, antioxidant activity 79.96% and ascorbic acid 110 mg/100 mL. The...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Sharma, Chetna |
---|---|
Đồng tác giả: | Sahota, Param Pal |
Định dạng: | BB |
Ngôn ngữ: | en_US |
Thông tin xuất bản: |
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12532 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Nutritional values and acceptability of syrups produced after blending carrots, sweet potatoes, and tomatoes
Thông tin tác giả:: Ibrahim, Ibrahim Mahmoud Ahmed
Thông tin xuất bản: (2023) -
Kenji Sonomoto
Thông tin tác giả:: Nguyen, Quynh Uyen, và những người khác
Thông tin xuất bản: (2011) -
Nutritional and antioxidant significance of selenium-enriched mushrooms
Thông tin tác giả:: Kora, Aruna Jyothi
Thông tin xuất bản: (2021) -
Antioxidant activities of spray-dried carotenoids using maltodextrin-Arabic gum as wall materials
Thông tin tác giả:: González-Peña, Marco Antonio
Thông tin xuất bản: (2023) -
Functional foods and nutraceuticals : bioactive components, formulations and innovations / Chukwuebuka Egbuna; Genevieve Dable Tupas
Thông tin tác giả:: Egbuna, Chukwuebuka, và những người khác