Probiotic viability, pH and lactic acid concentration of opened commercial probiotic dairy drinks stored at different temperatures and durations

Total probiotic viability of different commercial fermented dairy drinks stored under different temperature–time conditions after opening The initial amount of total viable bacteria in the commercial probiotic dairy drinks branded Y, F, N and V was 11 log CFU/mL, 7.08 log CFU/mL, 7.36 log CFU/mL an...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Liew, Yun Khoon
Đồng tác giả: Aung, Kyan
Định dạng: BB
Ngôn ngữ:en_US
Thông tin xuất bản: 2023
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12809
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!