Essential oil content and components, antioxidant activity and total phenol content of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) as affected by harvesting time and drying method
Harvesting time had a significant effect on the essential oil content of plants, so that the essential oil content of plants harvested at 5 am and 5 pm was significantly higher than plants harvested at 12 noon. At all harvest times, shade dried plants had the highest essential oil content, while the...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Doozakhdarreh, Seyedeh Fatemeh Khademi |
---|---|
Đồng tác giả: | Khorshidi, Jalal |
Định dạng: | BB |
Ngôn ngữ: | en_US |
Thông tin xuất bản: |
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12834 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Impact of certain nano oils against Ephestia kuehniella and Ephestia cutella (Lepidoptera-Pyralidae) under laboratory and store conditions
Thông tin tác giả:: Sabbour, M.M.
Thông tin xuất bản: (2021) -
Effect of rosemary addition on the sensorial and physicochemical qualities of dry-cured ham slices. Measurement of camphor transfer
Thông tin tác giả:: Elena M., Gómez-Sáez, và những người khác
Thông tin xuất bản: (2023) -
Nanoformulated rosemary extract impact on oral cancer: in vitro study
Thông tin tác giả:: Ellithy, Marwa Mohamed
Thông tin xuất bản: (2023) -
Ảnh hưởng của hydrogel giữ ẩm đến sinh trưởng của cây hương thảo (Rosmarinus officinalis L.) trồng chậu = Effects of superabsorbent hydrogel on the growth of rosemary (Rosmarinus officinalis L.)
Thông tin tác giả:: Trương, Thị Cẩm Trang, và những người khác
Thông tin xuất bản: (2023) -
The contents of 20-hydroxyecdysone (20e), quercetin and essential oils in asteraceae species growing
in Tam Dao district, Vinh Phuc province, VietNam
Thông tin tác giả:: Dang Ngoc, Huyen, và những người khác
Thông tin xuất bản: (2019)