Essential oil content and components, antioxidant activity and total phenol content of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) as affected by harvesting time and drying method

Harvesting time had a significant effect on the essential oil content of plants, so that the essential oil content of plants harvested at 5 am and 5 pm was significantly higher than plants harvested at 12 noon. At all harvest times, shade dried plants had the highest essential oil content, while the...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Doozakhdarreh, Seyedeh Fatemeh Khademi
Đồng tác giả: Khorshidi, Jalal
Định dạng: BB
Ngôn ngữ:en_US
Thông tin xuất bản: 2023
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12834
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!