Essential oil content and components, antioxidant activity and total phenol content of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) as affected by harvesting time and drying method
Harvesting time had a significant effect on the essential oil content of plants, so that the essential oil content of plants harvested at 5 am and 5 pm was significantly higher than plants harvested at 12 noon. At all harvest times, shade dried plants had the highest essential oil content, while the...
Lưu vào:
Tác giả chính: | |
---|---|
Đồng tác giả: | |
Định dạng: | BB |
Ngôn ngữ: | en_US |
Thông tin xuất bản: |
2023
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12834 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Hãy là người đầu tiên bình luận!