Principles of food, beverage, and labor cost control
Principles of Food, beverage, and labor cost control presents efective methods and principles for accurately pricing goods and services, controlling costs, and maximizing profits and all types of restaurants.
Lưu vào:
Tác giả chính: | Paul R.Dittmer |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | vie |
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://thuvien.hou.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=42277 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls
Thông tin tác giả:: Paul R. Dittmer
Thông tin xuất bản: (2022) -
Principles of food, beverage, and labor cost controls
Thông tin tác giả:: Paul R. Dittmer
Thông tin xuất bản: (2022) -
Principles of food, beverage, and labor cost controls
Thông tin tác giả:: Paul Dittmer, J Desmond Keefe
Thông tin xuất bản: (2015) -
Food and beverage: Operation< methods, and cost controls
Thông tin tác giả:: Dennis L.Foster -
Principles of food, beverage, and labor cost controls for hotels and restaurants / Paul R.Dittmer, Gerald G.Griffin
Thông tin tác giả:: Paul, R.Dittmer