The chemistry of food additives and preservatives / Titus A M Msagati
The Chemistry of Food Additives and Preservatives is an up-to-date reference guide on the range of different types of additives (both natural and synthetic) used in the food industry today. It looks at the processes involved in inputting additives and preservatives to foods, and the mechanisms and m...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Msagati, Titus A. M. |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Wiley-Blackwell,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/30224_ chemistryoffood_k_001thumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30224 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Food forensics and toxicology / Titus A.M. Msagati
Thông tin tác giả:: Msagati, Titus A. M. -
Handbook of food preservation / M. Shafiur Rahman
Thông tin tác giả:: Rahman, Shafiur M. -
Combined compendium of food additive specifications
Thông tin tác giả:: Fao Jecfa Monographs -
List of Codex specifications for food additives
Thông tin tác giả:: World Health organization -
Essential Guide to Food Additives / Mike Saltmarsh
Thông tin tác giả:: Saltmarsh, Mike