Introduction to food engineering / R Paul Singh; Dennis R Heldman
"Long recognized as the bestselling textbook for teaching food engineering to food science students, this 5th edition transitions with today's students from traditional textbook learning to integrated presentation of the key concepts of food engineering. Using carefully selected examples,...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Singh, R. Paul, Heldman, Dennis R. |
---|---|
Đồng tác giả: | Heldman, Dennis R. |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Elsevier, Academic Press,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30326_introductiontothumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30326 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Handbook of food engineering practice / Kenneth J Valentas, Enrique Rotstein & R Paul Singh
Thông tin tác giả:: Rotstein, EnriqueAuthor, và những người khác -
Postharvest technology and food process engineering / Amalendu Chakraverty; R Paul Singh
Thông tin tác giả:: Chakraverty, Amalendu, và những người khác -
Food processing and preservation / H. R. Naik, Tawheed Amin
Thông tin tác giả:: Naik, H. R., và những người khác -
An integrated approach to new food product development / [Edited by] Howard R Moskowitz; Israel Saguy; Tim Straus
Thông tin tác giả:: Moskowitz, Howard R.edited, và những người khác -
Food biochemistry and food processing / Benjamin K Simpson ...[et al]
Thông tin tác giả:: Nollet, Leo M. L. editor, và những người khác