Introduction to food engineering / R Paul Singh; Dennis R Heldman

"Long recognized as the bestselling textbook for teaching food engineering to food science students, this 5th edition transitions with today's students from traditional textbook learning to integrated presentation of the key concepts of food engineering. Using carefully selected examples,...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Singh, R. Paul, Heldman, Dennis R.
Đồng tác giả: Heldman, Dennis R. 
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: Elsevier, Academic Press,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30326_introductiontothumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30326
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!

Tài liệu tương tự