Conventional and advanced food processing technologies / Suvendu Bhattacharya

"This book will discuss conventional and advanced food processing techniques in detail, outlining their specific applications along with examples, models, and suggestions for further reading for students and professionals, including those without an advanced background knowledge of food process...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Bhattacharya, Suvenduedited by
Đồng tác giả: Bhattacharya, Suvendu edited by
Định dạng: text
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: John Wiley & Sons Inc.,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30797_conventionalandadvancedthumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30797
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!

Tài liệu tương tự