Conventional and advanced food processing technologies / Suvendu Bhattacharya
"This book will discuss conventional and advanced food processing techniques in detail, outlining their specific applications along with examples, models, and suggestions for further reading for students and professionals, including those without an advanced background knowledge of food process...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Bhattacharya, Suvenduedited by |
---|---|
Đồng tác giả: | Bhattacharya, Suvendu edited by |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
John Wiley & Sons Inc.,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30797_conventionalandadvancedthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30797 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Handbook of food science and technology 2 : food process engineering and packaging / Romain Jeantet ...[et al]
Thông tin tác giả:: Brulé, Gérard editor, và những người khác -
Food processing technology :principles and practice /P. Fellows.
Thông tin tác giả:: Fellows, P.(Peter),1953- -
Food biochemistry and food processing / Benjamin K Simpson ...[et al]
Thông tin tác giả:: Nollet, Leo M. L. editor, và những người khác -
Nutraceutical and functional food processing technology / Joyce I Boye
Thông tin tác giả:: Boye, Joyce I.edited by -
Food science and technology / Geoffrey Campbell-Platt; International Union of Food Science and Technology.
Thông tin tác giả:: Campbell-Platt, Geoffrey editor, và những người khác