Comparative phytochemical, antioxidant, and antibacterial study of different parts of Doigota plants (Bixa orellana L.)
Phytochemical screening indicated the presence of nine different phytochemicals in varying degrees, which suggests the chemical diversity of this plant. Quantification of phenolics, flavonoids, and tannins was performed where leaf extracts contained significantly higher quantities of these phytochem...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Ahmed, Sium |
---|---|
Đồng tác giả: | Moni, Bilkis Mehrin |
Định dạng: | BB |
Ngôn ngữ: | English |
Thông tin xuất bản: |
2021
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/11530 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Phytochemical analysis of some selected traditional medicinal plants in Ethiopia
Thông tin tác giả:: Agidew, Misganaw Gedlu
Thông tin xuất bản: (2023) -
Effect of partial substitution of wheat flour with Moringa oleifera leaf powder on physical, nutritional, antioxidant and antidiabetic properties of cookies
Thông tin tác giả:: Fapetu, Aanuoluwapo Patricia
Thông tin xuất bản: (2023) -
A Review of the Bioactivity of Beauvericin - A Bioactive Compound Produced by Fungi
Thông tin tác giả:: Đoàn Mạnh Dũng
Thông tin xuất bản: (2023) -
Phytochemical Methods: A Guide to Modern Techniques of Plant Analysis
Thông tin tác giả:: Harborne, Jeffrey B.
Thông tin xuất bản: (2022) -
Phytochemical Methods: A Guide to Modern Techniques of Plant Analysis
Thông tin tác giả:: Harborne, Jeffrey B.
Thông tin xuất bản: (2021)