How to open and operate a restaurant / Arthur L Meyer, Jon M Vann
The restaurant business is both an established field and also an evolving one. Today more people eat out, having less time to cook at home. With the advent of the celebrity chef, many people are interested in trying new and different foods. The expansive cable television networks provide entertainme...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Meyer, Arthur L |
---|---|
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
Globe Pequot,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/24263_howtoopenandoperatearestaurantthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=24263 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Start your own restaurant and more : pizzeria, coffeehouse, deli, bakery, catering business / Jacquelyn Lynn ; Entrepreneur Media, Inc.
Thông tin tác giả:: Lynn, Jacquelyn, và những người khác -
How to start and run your own restaurant : an insider guide to setting up your own successful business / Carol Godsmark
Thông tin tác giả:: Godsmark, Carol -
Improving food and beverage performance / Keith Waller.
Thông tin tác giả:: Waller, Keith. -
Management of food and beverage operations /Jack D. Ninemeier, Ph.D.
Thông tin tác giả:: Ninemeier, Jack D. -
Design and equipment for restaurants and foodservice : a management view / Costas Katsigris, Chris Thomas
Thông tin tác giả:: Katsigris, Costas, và những người khác