Food engineering handbook : Food engineering fundamentals / Theodoros Varzakas; Constantina Tzia editor
Food Engineering Handbook: Food Process Engineering addresses the basic and applied principles of food engineering methods used in food processing operations around the world. Combining theory with a practical, hands-on approach, this book examines the thermophysical properties and modeling of selec...
Lưu vào:
Tác giả chính: | Tzia, Constantinaeditor, Varzakas, Theodoroseditor |
---|---|
Đồng tác giả: | Tzia, Constantina editor |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
CRC Press,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/1 giaotrinh/600 congnghe/anhbiasach/30327_foodengineeringthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=30327 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Handbook of food science and technology 2 : food process engineering and packaging / Romain Jeantet ...[et al]
Thông tin tác giả:: Brulé, Gérard editor, và những người khác -
Fundamentals of food process engineering / Toledo, Romeo T.
Thông tin tác giả:: Toledo, Romeo T. -
Food biochemistry and food processing / Benjamin K Simpson ...[et al]
Thông tin tác giả:: Nollet, Leo M. L. editor, và những người khác -
Food science and technology / Geoffrey Campbell-Platt; International Union of Food Science and Technology.
Thông tin tác giả:: Campbell-Platt, Geoffrey editor, và những người khác -
Food safety : the science of keeping food safe / Ian C Shaw
Thông tin tác giả:: Shaw, Ian C.