Halal food production / Mian N Riaz; Muhammad M Chaudry
This text offers wide-ranging coverage of Halal food production, including: the domestic and international Halal food market; Halal food laws and regulations; and a step-by-step guide for food comanies to procedures for obtaining Halal certificates
Lưu vào:
Tác giả chính: | Riaz, Mian N., Chaudry, Muhammad M. |
---|---|
Đồng tác giả: | Chaudry, Muhammad M. |
Định dạng: | text |
Ngôn ngữ: | eng |
Thông tin xuất bản: |
CRC Press,
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/200 tongiao/anhbiasach/33825_halalfoodthumbimage.jpg http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=33825 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Introduction to food science & food systems / Rick Parker, Miriah Pace
Thông tin tác giả:: Parker, Rick, và những người khác -
Solving problems in food engineering / S Yanniotis
Thông tin tác giả:: Yanniotis, Stavros -
Food science and technology / Geoffrey Campbell-Platt
Thông tin tác giả:: Campbell-Platt, Geoffrey, và những người khác -
Food processing and preservation / H. R. Naik, Tawheed Amin
Thông tin tác giả:: Naik, H. R., và những người khác -
Fundamentals of food process engineering / Toledo, Romeo T.
Thông tin tác giả:: Toledo, Romeo T.