Food chemistry /H.-D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle

For more than two decades, this work has remained the leading advanced textbook and easy-to-use reference on food chemistry and technology. Its fourth edition has been extensively re-written and enlarged, now also covering topics such as BSE detection or acrylamide. Food allergies, alcoholic drinks,...

Mô tả chi tiết

Lưu vào:
Hiển thị chi tiết
Tác giả chính: Belitz, H.-D, Grosch, W
Đồng tác giả: Grosch, W  
Định dạng: notated music
Ngôn ngữ:eng
Thông tin xuất bản: Springer,
Chủ đề:
Truy cập trực tuyến:http://elib.ntt.edu.vn/documentdata01/2 tailieuthamkhao/600 congnghe/anhbiasach/9093_book_foodchemistrythumbimage.jpg
http://elib.ntt.edu.vn/Opac/DmdInfo.aspx?dmd_id=9093
Từ khóa: Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!

Tài liệu tương tự