Physiological process of fat loss
The human body can act as a fat-burning machine by depending on low-calorie foods instead of high-calorie foods in addition to doing regular exercise, avoiding toxins and processed food, and applying any fat flush dietary program under the approval of a professional doctor. What’s new in this review...
Lưu vào:
Tác giả chính: | El-Zayat, Salwa Refat |
---|---|
Đồng tác giả: | Sibaii, Hiba |
Định dạng: | BB |
Ngôn ngữ: | English |
Thông tin xuất bản: |
2021
|
Chủ đề: | |
Truy cập trực tuyến: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/11119 |
Từ khóa: |
Thêm từ khóa bạn đọc
Không có từ khóa, Hãy là người đầu tiên gắn từ khóa cho biểu ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
Fats and oils: Formulating and Processing for Applications
Thông tin tác giả:: Richard D. O’Brien - CookSmart low fat : easy cooking, great eating
-
Microbial community adaptation influences long-chain fatty acid
conversion during anaerobic codigestion of fats, oils, and grease with
municipal sludge
Thông tin tác giả:: Ziels,Ryan M. -
Cooking the Vietnamese way [electronic resource] : revised and expanded to include new low-fat and vegetarian recipes / Chi Nguyen and Judy Monroe.
Thông tin tác giả:: Nguyen, Chi., và những người khác -
Edible oil processing / [edited by] Wolf Hamm, Richard Hamilton and Gijs Calliauw.
Thông tin tác giả:: Calliauw, Gijs., và những người khác